0 hozzászólás

A Nordic Games adja ki a Shadowrun Online-t

szerző : dátum : 2015. február 27.
 

A Shadowrun Online eddig nem rendelkezett kiadóval, ám a Nordic Games most felkarolta a projektet, ami egyébként közel egy éve már elérhető az Steam Early Accessen keresztül.

“Nagyon izgatottak vagyunk a többszintű együttműködés kapcsán. Néhányunk nagyon sok órát töltött el a Shadowrun világában tollal és papírral felszerelkezve” – mondta el Reinhard Pollice, a termékfejlesztési menedzser. “Plusz a Cliffhanger Productions stúdiója nagyjából 15 percre van tömegközlekedéssel, így az együttműködés különösen közeli lehet.”

A játék már kapható Steamen, ám a játékosok véleménye vegyes képet mutat. Azok közül, akik értékelték, mindössze 64% festett pozitív képet a címről, a többiek inkább nem ajánlják. Bár ugye ilyenkor a kép lehet torz is, hiszen akik értékelték a játékot a megjelenés után, azok nem feltétlenül jöttek vissza, és változtatták meg az értékelést az új tartalmaknak és frissítéseknek megfelelően.

LÁBJEGYZET: A Shadowrun Online és a Shadowrun Returns/Dragonfall/Hong Kong fejlesztője más, az előbbit a Cliffhanger Productions készíti, utóbbiakat pedig a Harebrained Schemes.