0 hozzászólás

Mégis kell előfizetés a Halo 5 koop kampányához

szerző : dátum : 2015. június 11.
 

Nemrég jó hírként számoltunk be arról, hogy a Halo 5 összes multiplayer térképe ingyenes lesz, plusz a koop kampányhoz nem kell majd Xbox Live Gold előfizetés. Sajnos az információ túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen.

“Nem fogalmaztam jól az interjúban, amiben azt állítottam, hogy az online kooperatív kampányhoz elég lesz az Xbox Live Silver hozzáférés. A koop kampányhoz Xbox Live Gold előfizetésre lesz szükség. Szeretnék őszintén elnézést kérni a rajongóktól és a Game Informertől ezért a hibáért, és azért a félreértésért, amit ez okozott” – mondta el Josh Holmes, a játék producere a Halo Waypointnak.

“Nagyon fontos számunkra, hogy a rajongóknak legyen lehetősége megtapasztalni, milyen is a teljes kampányt kooperatív módban végigjátszani, így a Halo 5: Guardians mellé járni fog egy 14 napos Xbox Live Gold kód” – tette hozzá.

Öröm az ürömben, hogy a multiplayer térképek tényleg ingyenesek lesznek, illetve 14 napig a nem csak a kooperatív kampány, hanem a játék kompetitív módjai is “ingyen” lesznek játszhatóak, köszönhetően a játék mellé járó két hetes Gold előfizetésnek.