4 hozzászólás

Tearaway Unfolded megjelenési dátum

szerző : dátum : 2015. június 13.
 

Hivatalosan is bejelentésre kerül, hogy mikor érkezik meg a PS Vita egyik legjobb játéka PS4-re, plusz lehullt arról is a lepel, hogy mit kapnak az előrendelők.

Európában szeptember 9-től lesz elérhető a Tearaway Unfolded. Az előrendelők két extrával is gazdagabbak lehetnek választásuk szerint.

Az egyik extra a Pop-Up Pack – ez tartalmaz egy arany levelet, amit a fejpántra lehet tenni, egy Journey ihlette ruházatot, egy Sackboy és egy Baby Wendigo papercraft tervet, valamint 5 ruha dekorációt a Lemmings, Gravity Rush, No Man’s Sky és The Order: 1886 játékokból. De ezen felül a csomag része még a teljes soundtrack is.

A másik a Torn-Away Pack – ez tartalmaz egy Gold Stampet a fejpántra, egy God of War ruházatot, a Sackboy és Baby Wendigo terveket, illetve az 5 ruha dekorációt a God of Warból, az Infamousből, a The Last of Usból és a Killzoneból, valamint a Pig Crown a játék eredeti, PS Vitás verziójából.

Aki a Messenger Edition verzióra csap le, az egy egyedi borítóképpel lesz gazdagabb.

Ezeken felül elérhető lesz lemezes verzió, a Special Edition. Ez a változat tartalmaz egy plüssfigurát, illetve a Torn Away Packot.