0 hozzászólás

Kettéválik a H1Z1, nyáron jön a konzolos változat

szerző : dátum : 2016. február 6.
 

A Daybreak Game Company bejelentette, hogy a H1Z1 két játékra oszlik. Az egyik egy multiplayer shooter lesz, a másik pedig a klasszikus túlélő cím.

“Az előző évben észrevettük, hogy a játékosok két táborra szakadtak. Az egyik kifejezetten a játék túlélő aspektusát játssza csak, míg a másik a Battle Royale módot. Mindkét módnak masszív rajongótábora van. Rájöttünk arra, hogy ha a játék mindkét részét egyformán szeretnénk támogatni, és tisztelni az azokkal játszó gamereket, akkor külön kell választanunk őket, és rájuk kell állítanunk egy-egy dedikált csapatot.

A közösségből rengetegen beszéltek már erről a szétválásról, és mi hallottuk őket, hangosan és tisztán. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy mindkét játék megkapja a neki járó támogatást, ami ahhoz szükséges, hogy maximálisan kiszolgálja a játékosokat, és olyan élményt nyújtson, amire a vásárlók vágynak” – árulta el a fejlesztő.

Ennek megfelelően a H1Z1: Just Survive lesz a túlélő zombis cím, amiben craftelni kell, vadászni a nyersanyagot és a zombikat.

A másik játék a H1Z1: King of the Kill lesz, ami több team deatmatch játékmódot tartalmaz, illetve természetesen a közönségkedvenc Battle Royale-t. Ez a cím egyébként a nyáron megérkezik PS4-re és Xbox One-ra is.

Fontos megjegyezni, hogy a játékok külön-külön 20 euróba fognak kerülni, tehát összesen 40-be, ám aki február 16-ig csap le a játékra, az megkapja mindkettőt 20 euróért. Illetve jelenleg akciósan csaphattok le a címre, így most csak 14.99 euró, vagyis mintegy 4650 forint a játék ára.