0 hozzászólás

Véget ért a Battalion 1944 Kickstarter kampánya

szerző : dátum : 2016. március 6.
 

A játékra végül 317 000 dollár jött össze, ami nem mondható túl magas összegnek, de talán elég lehet arra, hogy a srácok összerakjanak egy olyan játékot, amilyet terveznek.

“Azért raktuk magasabbra a lécet a stretch goalok esetében, mert a karakterek elkészítése nem olcsó, elég sokba kerülnek. És nem kívánunk kompromisszumot kötni” – mondta el a játék vezető producere, Joe Brammer. “Ha az Activisionhöz, és a DICE-hoz hasonló minőséget akarunk produkálni, az pénzbe kerül. A karakterek megtervezése, a testreszabásuk, az egyedi arcok, a fegyverek, a szinkronhangok, ezek implementálása a játékba, a térképekbe, a környezetbe, és bizonyos esetekben a játékmódokba, mind pénzbe kerül.”

Brammer hozzátette, hogy néhány “igazán nagy” kiadó kereste meg őket azzal, hogy segítenének kiadni a játékot, illetve extra pénzt adnának a fejlesztésre, hogy a brit és orosz seregek is bekerüljenek a címbe. Állítása szerint ezek a kiadók nagy játékosbarátok, és a Bulkheadnek nem kellene feladnia a kreatív szabadságát az együttműködés miatt.

“Nem beszélhetek róla, hogy kik, de olyan kiadók kerestek meg minket, akiket imád a közösségük, és teljesen átérzik, hogy milyen fontos egy hozzánk hasonló csapatnak, közösségnek, hogy 100%-ban kezébe tartsa a kreatív irányítást. Sem nekik, sem nekünk nem áll szándékunkban feladni azt, amit a Battalion franchise-zal terveztünk. A játék 100%-ban a miénk marad, és együtt építjük a közösséggel.”

Ugyan az egyjátékos kampányra végül nem jött össze a pénz, de a csapat nem adja fel. Brammer hozzátette, hogy ők is nagyon szeretnének mindent beletenni a játékba, amit terveztek, és amiről szó volt, ennek érdekében a GDC-n tárgyalnak majd potenciális partnerekkel.

A Battalion: 1944 PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz.

[FORRÁS: gamespot.com]