0 hozzászólás

Ebben a PS4-es játékban bármi felett át tudod venni az irányítást

szerző : dátum : 2016. március 9.
 

David OReilly, aki A nő (Her) című filmben látható videojátékos jelenetért felelős, bejelentette legújabb projektét, amiben nincsenek megkötések, a játékos bármi felett át tudja venni az uralmat.

A modern nyílt világú játékok mantrájává nőtte ki a magát az, hogy “ahova ellátsz, oda el is juthatsz.” OReilly ezt egy új szintre emelte. Az ő játékban ha látsz valamit, bármikor átveheted felette az uralmat.

“A játékban lehetőséged lesz az univerzumot ezernyi dolog szemszögéből megnézni. Nem teszünk különbséget közted, és a világ között, vagy egy pálya és a karakter között. Ugyanakkor a játékban található minden dolog máshogy éli meg a világot, és máshogy lép kapcsolatba vele” – olvasható a bejelentésben.

Ha mindig is ki szeretted volna próbálni, milyen lehet lónak, gemkapocsnak, vagy épp Napnak lenni, akkor ez a játék pont neked szól. A legnagyobb hatalmad a játékban a létezés.

Állítása szerint az ötlet már évek óta formálódik, lévén minden grafikus motor úgy működik, hogy fixen lennie kell a játékban statikus pontoknak, amikkel nem lehet interakcióba lépni. A játék egyedüli programozója Damien DiFede, akivel közösen OReilly teljesen új módon kezdte el tervezni a pályákat.

Az Everything kizárólag PS4-re lesz elérhető, hogy mikor, azt nem tudni.

[FORRÁS: blog.us.playstation.com]