0 hozzászólás

Vampyr: végre kézzelfogható látnivaló érkezett

szerző : dátum : 2016. május 24.
 

A Remember Me és Life is Strange fejlesztői lázasan dolgoznak új játékukon, a Vampyron, amiből most megnézhettek néhány képet.

A történet szerint a játékosok Dr. Jonathan Reidet alakítják majd, aki egy frissen átalakult vámpír. Az élete nem egyszerű, hiszen felesküdött doktor, és egyben egy vérszomjas fenevad is. Londonban a spanyolnátha pusztít, így a karakter alapvetően szeretné meggyógyítani az embereket, de ugye elég nehéz figyelmen kívül hagyni a belül tevékenykedő gonoszt, aki pedig vérre szomjazik.

Meg kell tanulnod mind a két feledet kielégíteni, doktorként segíteni kell az embereken, ugyanakkor vért kell innod, hogy életben maradj. A vérnek köszönhetően használhatod a természetfeletti képességeidet. A kérdés így nem az, hogy ki szívd-e az emberek vérét, hanem az, hogy kiket csapolj meg? Ez egy fontos döntés, hiszen ha megölsz valakit, annak hatása van London ökoszisztémájára.

A sajtóközlemény tanulsága szerint, ha például egy neves doktorból szívjuk a vért, akkor láthatjuk, ahogy a pácienseink egészségügyi állapota romlik. Minden megölt ember, és minden megmentett élet hatással lesz a körülöttünk lévő városra, és a benne élőkre, valamint ránk is.

A 2008-ban alapított Dontnod harmadik játéka sem kevésbé ambiciózus, mint az első, és amennyiben hozzák a tőlük elvárt szintet, akkor a minőséggel sem lesz probléma jövőre, amikor a cím elérhetővé válik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]