0 hozzászólás

Megérkezett az Anno 2205: Big Five Pack ingyenes DLC

szerző : dátum : 2016. június 7.
 

A Ubisoft és a Blue Byte ismét bővítették az Anno 2205 világát, ezúttal egy minden tulajdonos számára ingyenes tartalommal.

A Big Five Pack bevezeti az Economic Warfare-t, amelynek keretein belül a játékos beléphet a tőzsdére, és felveheti a versenyt az öt legbefolyásosabb céggel, hogy megszerezze a részvényeket, a hatalmat, és az ipari dominanciát. A Nagy Ötössel való csata teljesen új kihívások elé állítja a veteránokat, illetve különleges jutalmakat lehet bezsebelni a DLC által, ami a végjátékot is sokkal izgalmasabbá teszi.

A játékosoknak több eszköz is rendelkezésre áll majd világmegváltó, vagy épp hódító terveik sikerességének biztosításában. Új nyersanyagként megjelent a befolyás (Influence). A tőzsdén a játékos vásárolhat részvényéket más cégekből az aukciókon. A kémkedést haszálva információt lehet gyűjteni, és különleges aukciókat lehet megnyitni, amiknek hála előnyre tehettek szert a Nagy Ötössel szemben.

Ha a nyerő lapok a te kezedben vannak, akkor extra bónuszokhoz juthatsz. Egy másik cég összes papírját birtokolva buffokat kapsz, az teljes ipari dominanciát elérve pedig egy szuper jutalom üt a markod. A tőzsdére való belépést egy új publikus épület, az üzletkötő tér (Trading Floor) is jelezni hivatott.

Az Economic Warfare mellett megjelenik a “szektor effekt” lehetőség. A Calamites, a Hacker Attack, vagy a Climate Warfare csak időleges effektek, és egy küldetés megoldásával eltüntethetőek. Azonban a Sector Traitek (a szektor adottságai, jellemvonásai) nem változnak, és az adott szektort befolyásolhatják mind pozitív, mind negatív irányba. Ezeket a tulajdonságokat figyelembe véve kell meghatároznod a stratégiádat.

A Big Five Pack DLC már elérhető, és teljesen ingyenes. Ugyanakkor július 20-án érkezik az Orbit névre hallgató csomag, ami lehetővé teszi a játékosnak, hogy az űrben építsen magának egy moduláris űrállomást. Ez a DLC új tudományos és kutatási rendszert kínál, és egyben fizetős is lesz. A Season Pass tulajok automatikusan megkapják, míg mindenki más lecsaphat rá külön is.

[FORRÁS: bluesnews.com]