0 hozzászólás

Az EA, a Ubisoft és a Take-Two is örül az erősebb konzoloknak

szerző : dátum : 2016. június 28.
 

A Sony már az E3 előtt elismerte a PlayStation 4 Neo létezését, míg a Microsoft az E3-on jelentette be, hogy készül a masina. Több nagy kiadó örül az új gépeknek.

“Az ötlet az, hogy alapvetően nem lenne sem kezdete, sem vége egy generációnak. Ez szerintem pozitív az ipar, az üzleti partnerek és a játékosok számára is”mondta el Laura Miele, az EA egyik értékesítési vezetője. “Izgatottak vagyunk amiatt, amit a Sony és a Microsoft csinál, mindenki csak nyerhet vele” – zárta a gondolatot.

“A legszebb dolog az egészben, hogy nem osztja meg a közösséget” – szólt a témához Alain Corre, a Ubisoft európai vezetője. “Szerintem fontos, hogy amikor egy játékot évekig játszol, és sok időt ölsz bele, akkor nem kell magad mögött hagynod semmit csak azért, mert új gépet vásárolsz, és nem kell mindent előröl kezdened.”

Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive elnöke (Rockstar Games, 2K Games) a játékfejlesztést egy televíziós műsorhoz hasonlította. Ha valaki csinál egy műsort, teljesen mindegy, hogy azt egy 1964-es színes tv-n nézik meg, vagy egy vadonatúj 4K tv-n, mindenképp jó lesz. Szerinte eljutottak most oda, hogy a hardver nem elsődleges.

A PS4 Neo és az Xbox One Scorpio kapcsán a mi gondolatainkat itt tudjátok elolvasni.

[FORRÁS: gamespot.com]