2 hozzászólás

Nézd itt a PlayStation Meetinget: PS4 Slim és PS4 Neo leleplezés

szerző : dátum : 2016. szeptember 7.
 

Magyar idő szerint pontban este 9 órakor kerül megrendezésre a PlayStation Meeting, ahol az előzetes várakozások szerint a Sony lerántja a leplet a PS4 Slimről, és a PS4 Neóról.

A PS4 Slim hardveresen nem lesz erősebb, mint a most kapható PS4, de kisebb lesz annál, valamint az infók szerint halkabb, és például támogatja az 5 GHz-es Wi-Fi kapcsolatot is. Jó eséllyel már szeptemberben a boltokba kerül ez a masina. Nem kizárt, hogy a Sony bejelent egy árcsökkentést is, a gép jelenleg 349 eurós áron kapható, amit a pletyka szerint a japán kiadó 299-re redukál.

A PS4 Neo már más tészta, 4K kompatibilis lesz, és nagy általánosságban közel két és félszer erősebb hardveresen, mint a 2013. év végén megjelent PS4. Egyelőre ennek kapcsán semmi hivatalos infó nincs, csak annyi, hogy érkezik. Az ára minimum 399 euró lesz, de nem kizárt az sem, hogy ennél többet kérnek majd érte.

Hogy játékok frontján mi várható? Egyelőre semmi biztos nincs, vannak pletykák Red Dead Redemption Remaster és BioWare bejelentésről, de ezeken felül semmi sem szivárgott ki.

YOUTUBE

TWITCH TV