0 hozzászólás

Raw Data és Chivalry: Medieval Warfare ingyenes hétvége Steamen

szerző : dátum : 2016. október 14.
 

Ha épp nem nagyon van mivel játszanod, de nyitott vagy új dolgokra, akkor érdemes lehet kipróbálnod a Steam két ingyenes hétvégi játékát.

A Raw Data egy korai hozzáférésű VR játék, amihez ebből fakadóan nem árt egy VR headset. Ez esetben a HTC Vive-ra lesz szükséged. Mivel valószínűleg nem túl sokan rendelkeztek ilyen eszközzel, ezért erről a játékról többet nem is írnánk. Ha mégis birtokában vagy egy HTC Vive-nak, akkor mindenképp azt javasoljuk, adj a címnek egy esélyt, mert egyébként elég jó véleménnyel vannak róla a vásárlók.

Chivalry: Medieval Warfare ugye már más tészta. A játék maga egy középkori multiplayer cím, amiben minden ügyességedre szükséged lesz, ha te akarsz lenni a csatatér királya. Kardokkal, pajzsokkal, buzogányokkal kell küzdened.

A Raw Data 27.74 euróért, vagyis mintegy 8 500 forintért vásárolható meg hétfő estig. A Chivalry: Medieval Warfare ára pedig 2.29 euró, ami nagyjából 700 forintnak felel meg. Ez a játék is hétfő estig kedvezményes. Az ingyenes időszak mindkét esetben vasárnap estig tart.