0 hozzászólás

Íme a Ghost Recon Wildlands teljes térképe 4K-s felbontásban és egyéb infók

szerző : dátum : 2016. december 11.
 

A Ghost Recon Wildlands jövő tavasszal elhozza a nappalitokba Bolívia csodálatosan veszélyes világát. Lesd meg, hogy konkrétan milyen terepen is kell majd akcióznod.

A Ubisoft nyílt világai eddig sem voltak kicsik, de a kiadó büszkén hirdeti, hogy az új Ghost Reconban lesz az eddigi legnagyobb játszótér, amit valaha alkottak. Bőven lesz mit csinálni a címben, hiszen a terep 21 régióra oszlik, és összesen 11 környezetfajta vár arra, hogy felfedezd, és eltedd láb alól mind a 26 bossot. Lesz itt például hegység, mocsár, de folyókba és vízesésekbe is futhatsz, sőt, akár egy kanyonba is eljuthatsz.

A régiók is jól ki lesznek dolgozva, mindegyikben lesznek városok, faluk, és egyedi közlekedési megoldások (vélhetően más-más elköthető járművek). Plusz minden régiónak meg lesz a maga ipara, és saját kis életet is élnek. Az NPC-k saját rendszer szerint élnek, elmennek aludni, felkelnek, dolgoznak attól függetlenül, hogy te ott vagy-e, látod-e.

A Ghost Recon Wildlands március 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A lentebbi képeket itt és itt nézheted 4K felbontásban.

[FORRÁS: dualshockers.com]