0 hozzászólás

Kaszát kapott a Bloodstained Wii U-s változata

szerző : dátum : 2017. március 22.
 

A Bloodstained: Ritual of the Nightról már korábban kiderült, hogy befut Switch-re, most pedig azt is megtudtuk, hogy ennek a Wii U-s változat látja kárát.

Koji Igarashi egy közleményben elmondta, hogy amikor a Kickstarter kampány futott, a Wii U volt az aktuális Nintendo konzol, így logikus döntés volt akkoriban, hogy bejelentsék arra a platformra is. Azóta a helyzet megváltozott, befutott a Switch, így nehéz megkapni az eggyel korábbi hardverre a támogatást, ezért úgy döntöttek, Switch-re váltanak.

Hozzátették, hogy aki a Wii U-s változat miatt támogatta a játékot, annak természetesen megadják a lehetőséget arra, hogy más platformra kérje a játékot, de természetesen megértik, ha ezek után inkább a pénzét szeretné visszakapni valaki, amit természetesen vissza is adnak. Ehhez mindössze egy levelet kell küldeni az orders@fangamer.com címre Bloodstained Wii U Refund témával április 20-a előtt.

A Bloodstained: Ritual of the Night 2018 első negyedében érkezik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, és PS Vitára.

[FORRÁS: gematsu.com]