0 hozzászólás

Bejelentve a Stationeers – Minecraft az űrben

szerző : dátum : 2017. március 30.
 

Dean “Rocket” Hall bejelentette új játékát, a Stationeerst, amiben egy saját űrállomást kell vezetned, megtervezned és menedzselned.

Erre lehetőséged lesz egyedül, vagy online a barátaiddal. A játék komplex rendszereket fog használni, az atmoszféra, az energia gazdálkodás, az orvosi ellátás, az agrokultúra és a gravitáció mind-mind odafigyelést igényelnek majd. A címen a 40 fős stúdióból mindössze 6-an dolgoznak.

“Nem szeretnénk, ha az emberek azt hinnék, ez valami hardcore FPS, 3000 játékossal. A Stationeers nem ilyen. Ez egy hardcore játék, ami egy szűk rétegnek szól, és egy olyan témát dolgoz fel, ami engem már egy évtizede foglalkoztat. Dolgozunk egy nagy és őrült projekten is, de ez nem az. Nagyon izgatott vagyok a játék kapcsán, sok időt töltök el vele” – mondta el Dean Hall.

Maga Hall sem várja a címtől, hogy bombasiker lesz, az előzetes becsléseik szerint már 20 ezer eladott példánnyal elégedettek lennénk.

Az sajnos nem derült ki, hogy mikor érkezik az Early Access változat, vagy hogy mennyibe kerül. A játék PC-re jelenik meg.

[FORRÁS: eurogamer.net]