0 hozzászólás

A pletyka szerint elkészülhet az Alien: Isolation 2 [FRISSÍTVE]

szerző : dátum : 2017. április 26.
 

Alien: Isolation sikeres játék lett, a játékosok és a kritikusok is kedvelték, a Sega pedig talán zöld utat adott a folytatásnak.

FRISSÍTÉS 17/04/26 15:09

Az Eurogamer információi szerint a Creative Assembly valóban megkezdte a munkát egy új projekten, ám az nem a következő Alien: Isolation. A Halo Wars 2 csapat valóban megkezdte prototípusok gyártást, de mire azokból valódi játék, bőven várni kell.

EREDETI HÍR

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

A pletyka szövegezése elég fura. A PlayStation Universe az OPM következő havi számát idézte, amiben az szerepel, hogy egy forrástól megtudták, “a Halo Wars 2 befejezése után talán elkezdtek fejleszteni egy Alien-játékot az Alien: Isolation fejlesztői.”

Ez alapján nem úgy tűnik, mintha betonbiztos infót kaptak volna, sokkal inkább érződik valamiféle találgatásnak. Persze az idő megválaszolja majd ezt a kérdést.

[FORRÁS: vg247.com]