0 hozzászólás

Különleges Crash Bandicoot bejelentésre készül az Activision

szerző : dátum : 2017. június 9.
 

Az Activision három játékot visz magával a seregszemlére, amiket be is mutat a show flooron, A Crash mellett természetesen a Call of Duty: WWII, és a Destiny 2 lesz jelen.

A Call of Duty: WWII kapcsán láthatjuk mozgás közben a Divisions multiplayer karrier módot. A többjátékos módban öt divízió közül választhatod ki a neked a tetszőt; Airborne, Mountain, Infantry, Armored, Expeditionary Force. Szintén bemutatkozik a Headquarters, illetve egy új játékmód, a War Mode, amit a Raven Software fejleszt. Ebben a módban a játékosoknak csapatként kell együtt dolgoznia, hogy legyőzzék az ellenfelet. Ez egy sztori alapú multiplayer élmény, ami ismert második világháborús helyszíneken játszódik.

A Destiny 2-t is ki lehet majd próbálni a show-n. Betekintést nyerhetsz a kampányba, a kompetitív, valamint kooperatív multiplayer gameplaybe is. Az E3-on szintén bemutatkozik az Arcstrider hunter subclass, aminek hála megidézhetsz egy Arc által megerősített harci botot, amivel közelharcban tehetsz rendet. A nyílt béta kapcsán is tesz bejelentést az Activision.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy megjelenését is komolyan veszi a kiadó, a jelenlévők konkrétan lepacsizhatnak magával Crash-sel is. A játék természetesen kipróbálható lesz a show flooron, illetve az Activision egy különleges bejelentéssel is készül, amiről egyelőre nem tudunk semmit.

Minden játékot PS4-en és PS4 Prón próbálhat ki a nagyérdemű.

[FORRÁS: gematsu.com]

Destiny 2: egy órányi játékrészlet, képek és infók