0 hozzászólás

Kojimán kívül senki sem tudja felfogni, mi is az a Death Stranding

szerző : dátum : 2017. június 19.
 

Annyira Kojimás lesz, hogy a neves videojáték tervezőn kívül senki más sem nagyon volt képes felfogni elsőre, hogy miről is szól a játék.

Korábban már kiderült, hogy Mads Mikkelsennek nem igazán van fogalma arról, hogy mi is folyik a Death Stranding korábbi videóiban, most pedig kiderült, hogy Kojima csapata sem értette elsőre, hogy mégis mit szeretne a mester velük elkészíteni.

“Minden alkalommal, mikor eszembe jut egy ötlet, elmagyarázom, hogy konkrét milyen játékrendszerre is dolgozok. Mindig a csapatom az első, akiknek elmondom az ötleteimet. A Death Stranding esetében egy éve avattam be őket abba, hogy konkrétan milyen játékot is akarok csinálni. Senki sem értette!

Ez azért lehetett, mert valami újat, valami különbözőt próbáltam csinálni. Szóval számomra, ha valaki ellentmond nekem, azt jelenti, jó úton haladok. Ez a játékfejlesztés nekem” – mondta el Kojima.

“Amikor valami újat próbálsz megalkotni, annak ellenére is, hogy az emberek ellentmondanak neked, szükséged van a csapatodra. Úgyhogy folyamatosan el kellett nekik magyaráznom, hogy mit szeretnék elérni, haladunk előre, lépésről-lépésre, és a különféle kísérletezések során lassan megértik, mit szeretnék.”

A Death Stranding megjelenése idén, de valószínűleg még jövőre sem lesz esedékes.