0 hozzászólás

Jön a Total War Saga spin-off sorozat

szerző : dátum : 2017. július 6.
 

A Total War Saga-játékok alapvetően olyanok lesznek, mint bármelyik másik cím a sorozaton belül, de lesz egy fontos különbség.

A gameplay tehát a szokásos, körökre osztott harc a kampány térképen, valós idejű stratégia a taktikai térképen, mindeközben több száz, vagy akár ezer óra klasszikus Total War élmény vár rád. Az egyes Saga epizódok a teljes értékű Total War-játékok után érkeznek majd, és ugyanazon történelmi korban játszódnak majd, vagy valamilyen egyéb módon kötődnek egymáshoz.

Ugyan konkrétan egyetlen játék sem került most bejelentésre, de a Creative Assembly a korábban megjelent különálló kiegészítőhöz, a Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai-hoz hasonlította ezt az új sorozatot. Jack Lusted, a játék vezető fejlesztője elárulta, hogy nem lesznek kisebb, vagy rövidebb játékok, mint a fő megjelenések, csak a sztori sokkal koncentráltabb lesz.

Azt is közölte Lusted, hogy ő most egy olyan címen dolgozik, amiben nagyjából akkora térkép lesz, mint két és  fél éve megjelent Total War: Attilában. A kampány pedig pont olyan hosszú lesz, mint bármelyik másik Total War cím esetében.

[FORRÁS: gamespot.com]