0 hozzászólás

RAID: World War II megjelenési dátum

szerző : dátum : 2017. augusztus 10.
 

A Lion game Lion, a Starbreeze és az 505 Games bejelentették, hogy PC-re szeptember végén érkezik meg a cím, de a konzolos változatokra sem kell sokat várni.

A RAID: World War II hivatalosan szeptember 26-tól lesz elérhető PC-re, és a rá következő hónapban, vagyis októberben befut PS4-re és Xbox One-ra is, egész konkrétan 13-án.

A játék egy négy főre szabott koop élmény lesz, amiben a feladataid listáján szerepel a szabotázs, az orgyilkosság, illetve minden olyan dolog a földdel való egyenlővé tétele, amin a horogkereszt látható. Mindezek közben természetesen harcolni kell a nácikkal, illetve lerabolni mindent, ami az utunkba akad.

Négy karakter közül választhatsz, lehetsz Recon, Assault, Insurgent és Demolition, mindegyik karakternek saját skill fája lesz, illetve mindenkinek lesz egy egyedi csatakiáltása, ami az egész csapatot buffolja majd. Testre szabhatod a karakterek, a fegyvereid, illetve gyűjthetsz kártyákat is, amikkel megváltoztathatod a Raid szabályait, például több lőszert hordoznak magukkal az ellenfelek, így szabadabban lövöldözhetsz, de cserébe nagyobbat is sebeznek.