2 hozzászólás

Agents of Mayhem pontok – nem rossz, de…

szerző : dátum : 2017. augusztus 15.
 

Oszd meg, mi majd uralkodunk helyetted :Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

Mindenki ismeri azt az érzést, mikor valaki pozitívan beszél valamiről, ám a pozitív gondolatok végén jön a makacs de, ami aztán teljesen megváltoztat mindent.

Nos, az Agents of Mayhem fejlesztői átérezhetik ezt, hiszen a játék nem lett rossz, ám vannak gondok, amik beárnyékolják a játékélményt. A legnagyobb probléma a címmel, hogy bár elsőre izgalmasnak tűnik, de később kiderül, hogy önismétlő, és tele van buggal. Ilyen önismétlő tartalmak a tornyok, amikből négy van a térképen. Ezeket elfoglalva mellékküldetésekhez juthatunk. Azonban az ellenség visszafoglalhatja ezeket, és ilyenkor nem elég a tornyot újra elfoglalni, de a mellékküldetéseket is megkapjuk ismét az elejétől, ahelyett, hogy ott folytatnánk, ahol a visszafoglalás előtt abbahagytuk.

Teljes áron a tesztek alapján nem ajánlható a cím, maximum akkor, ha nem tudod hova tenni a pénzed, minimum egy 50%-os kedvezményt érdemes lehet várni rá, hiszen egy single player játékról van szó, semmiből nem maradsz ki, ha csak később csapsz le rá.

• Metacritic – PC – a játék 71%-on áll 6 kritika alapján
• Metacritic – PS4 – a játék 69%-on áll 28 kritika alapján
• Metacritic – Xbox One – a játék 79%-on áll 5 kritika alapján

Opencritic – a játék 68%-on áll 35 kritika alapján

  • Daniel BiG

    Baaaaz, a mai napig azt hittem, hogy ez valami multi móka lesz. Így nem, hogy féláron, de talán még ingyen sem kéne 😀

    • Egy csomó ideig én is azt hittem, de simán single only. Egyszerre egy karakterrel zúzol csak, de három közül választhatsz akció közben, mint egy átlag FPS-ben a fegyverek között. Gondolom túl sok meló lett volna egy netkód, meg egy koop mód.