0 hozzászólás

Battlefield 1 Incursions és Revolution kiadás

szerző : dátum : 2017. augusztus 22.
 

Az Electronic Arts elárulta, hogy jön a Revolution kiadás, illetve érkezik az Incursions, ami egy kompetitív játékmód.

Incursions

Jönnek az 5v5 csaták, amik taktikusabb játékmenetet tesznek lehetővé. A pontrendszer is a csapatjátékot és a taktikát támogatja majd. Bár a játékosok száma alacsony, attól még járművek lesznek benne. Egy jármű bevetése pont annyira lehet a siker kulcsa, mint annak az elpusztítása.

Fontos lesz a felszerelésed megválasztása, lévén a csapatjátékon lesz a hangsúly. Jön még a lobby alapú matchmaking, a draft fázis, és a meccsenkénti fejlődés. Csak a legjobb taktikát alkalmazó csapat kerülhet ki győztesen.

A PC-s zárt alfára a hivatalos oldalon tudsz regisztrálni.

Battlefield 1 Revolution

A Revolution kiadás tartalmazza az alapjátékot, illetve az összes DLC-t, tehát azokat is, amik még nem jelentek meg. Ez egyrészt érthető húzás az EA részéről, lévén a játék lassan egy éves lesz, és ilyenkor szokás kiadni a minden jóval megtömködött kiadást, de ugyanakkor nem lepődnék meg rajta, ha ez a lépés csípné néhány játékos szemét, hiszen hivatalosan még csak egyetlen DLC jelent meg a négyből, így kis túlzással élve azok, akik lecsaptak az alapjátékra teljes áron, illetve megvették hozzá a Season Passt (110 euró), mindössze egy tartalmat kaptak meg, mielőtt mindezért már csak 60 eurót kell fizetni.

Az In The Name of The Tsar DLC szeptemberben érkezik meg, a Turning Tides decemberben, míg az Apocalpyse valamikor a jövő év elején.

[FORRÁS: battlefield.combattlefield.com]