0 hozzászólás

Ne fizess felárat a SNES Miniért, bőven lesz belőle a boltokban

szerző : dátum : 2017. szeptember 11.
 

Mint ismeretes, az Egyesült Államokban 80 dollárba kerül a hónap végén megjelenő SNES Mini. A Nintendo of America elnöke azt javasolja, ennél többet ne is fizessen érte senki.

Vannak jó sokan, akik előrendelnek több példányt, majd azokat jelentős felárral árulják a különféle aukciós weboldalakon. Reggie Fils-Aime egy interjúban elmondta, hogy nem érdemes kapkodni, igencsak felpörgették a termelést, nem lesz gond vásárolni a gépből a hivatalos eladási áron. Hozzá kell tenni, a nagyobb piacokon nagyjából lehetetlen előrendelni a gépet, mert sehol sincs készleten.

De ami magyar szempontból a legfontosabb, idehaza már a boltokba kerülő változat is brutálisan drága. Az ismertebb hazai konzolboltok 44 ezer forintért árulják a gépet, aminek az amerikai ára 80 dollár (20500 forint), a brit ára 80 font (27000 forint), míg mondjuk a svédeknél 154 euróért, vagyis majdnem 48000 forintért lehet beszerezni egyet.

Kedves Reggie Fils-Aime, mégis hogy oldjuk meg a vásárlást, ha az amerikai árhoz képest kétszer drágábban kerül idehaza a boltok polcaira a gép?

[FORRÁS: neogaf.com]