0 hozzászólás

Atomega: online indie játék a Ubisofttól

szerző : dátum : 2017. szeptember 12.
 

Az indie itt persze idézőjelben értendő, lévén a Ubisoft adja ki, de ha valami kis független csapat dolgozna rajta, akkor is hasonló lenne a végeredmény.

A sztori szerint minden idők végén járunk, amikor a valóság már elkezdett megbomlani, és minden lény csak exoformában létezik, ami gyakorlatilag egy szuper fejlett létforma. Az anyag és az energia mesterei. Ahogy a fizika törvényei egyre inkább megváltoznak, ezek a létformák egymással kezdenek harcolni mókából és a dominancia elnyerése miatt. Kihasználják az univerzum utolsó pillanatait.

A játékosoknak anyagot kell magukba szívniuk, ami által nőhetnek, fejlődhetnek, és legyőzhetik a többieket. Egy kör 10 percig tart majd, és maximum 8 játékos csaphat össze benne. Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, az nyeri a kört. Minden meccset atomként kezdesz, és összesen hét exoforma állapotot vehetsz fel a fejlődésed során, míg el nem éred a maximális szintet, az Omegát. A játékban lesznek úgynevezett hackek, amik időleges előnyökhöz juttatnak majd, afféle power-upokra kell gondolni.

Az Atomega nem egy AAA játék lesz, a GameSpot információja szerint mindössze 10 dollárba fog kerülni.

MINIMUM

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10
CPU: Intel Core i3-550 3.0 GHz vagy AMD FX 4100 3.6 GHz, vagy ezekkel egyenértékű
RAM: 4 GB memória
VGA: NVIDIA GeForce GTX660vagyr AMD HD7750 legalább 2 GB memóriával

AJÁNLOTT

CPU: Intel Core i5- 2400 3.1 GHz vagy AMD FX-8350 4.0 GHz
RAM: 6 GB memória
VGA: NVIDIA GeForce GTX760 vagy AMD R9 280X legalább 4 GB, illetve 3 GB memóriával

Az Atomega szeptember 19-től lesz elérhető PC-re.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]