0 hozzászólás

For Honor: bemutatkozik a Tribute mód

szerző : dátum : 2017. szeptember 14.
 

Egy új, 4v4 játékmóddal bővül a játékban, amiben a szamurájok, vikingek és lovagok egy új módon küzdenek meg a harctér feletti uralomért.

A két 4 fős csapat egymással harcol majd a térkép három “áldozatáért”. A célod az, hogy mindhárom áldozatot elvidd a bázisodra, és elhelyezd az oltáron. Ami megkavarja a dolgokat, hogy mindhárom áldozat különféle extrákat is ad annak a csapatnak, amelyik épp birtokolja őket.

• Vindicator Blessing: az egész csapatnak növeli a támadását (boost attack), illetve a sebességet (boost speed). Gyorsabban tudod bevinni a többi áldozatot, illetve gyorsabban is tudod ellopni azt az ellenféltől.
• Guardian Blessing: egy kis, újratermelődő pajzsot ad az egész csapatnak, illetve lassítja a másik csapat áldozattal való interakcióját.
• Oracle Blessing: láthatóvá teszi a többi áldozatot a térképen, és a játéktéren is, illetve azt is láthatja az egész csapatod, hol jár az ellenfél azon játékosa, akinél áldozat van.

A Tribute mód a Tower Ruin, a Canyon, a Shipyard, a Cathedral, a Village, a Forest, és a Viking Village térképeken lesz játszható. Az egyelőre nem derült ki, hogy mikor érkezik meg a mód, de az biztos, hogy mindenki számára ingyenes lesz.

[FORRÁS: blog.ubi.com]