0 hozzászólás

2018 tavaszára csúszott a Vampyr

szerző : dátum : 2017. szeptember 21.
 

Az eredeti tervek szerint idén novemberben érkezett volna meg a játék, ám sajnos most kiderült, hogy jó néhány extra hónapot kell várni rá.

A játékot fejlesztő francia Dontnod Entertainment ügyvezető igazgatója, Oskar Guilbert nyilatkozatot adott ki a késés kapcsán.

“Mindig kemény döntés egy régóta dédelgetett projekt megjelenésének elhalasztása. Ugyanakkor hiszünk benne, hogy a határidők betartása nem szabad, hogy a minőség rovására menjen. Néhány hete még abban a hitben voltunk, hogy a Vampyr valóban megjelenhet idén. Sajnos egy technikai probléma, amit azóta sikerült megoldani, jelentősen visszavetette a munkálatokat.

A késésnek köszönhetően elég időnk lesz a játék finomhangolására, egyensúlyozására, ami egy Vampyr méretű cím esetében létfontosságú és nagyon is szükségszerű. Meg szeretnénk köszönni a kiadónknak, a Focus Home Interactive-nak, hogy maximálisan mögöttünk áll, így lehetőségünk nyílik egy valóban emlékezetes élményt átnyújtani a játékosoknak, akik már nagyon várják a megjelenést.”

A Vampyr tehát valamikor a jövő év tavaszán érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.