0 hozzászólás

EA/Origin Access: bekerült a Mass Effect: Andromeda is

szerző : dátum : 2017. október 17.
 

Illetve a szolgáltatás történetében először kikerült egy cím a kínálatból. De valószínűleg nem sok felhasználónak fog hiányozni.

Egész konkrétan a FIFA 14-ről van szó, ami holnaptól már nem lesz elérhető. Aki még a mai napon letölti a játékot, az játszhat vele egészen addig, amíg le nem törli a winchesteréről. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy erre csak offline lesz lehetősége, hiszen a játék szervereiből holnap kihúzzák a dugót, így minden online feature elszáll. Ez talán nem akkora baj, hiszen a FIFA 15, a FIFA 16 és a FIFA 17 továbbra is a kínálat része marad, illetve jövő tavasszal jön a FIFA 18 is.

A Mass Effect: Andromeda is játszhatóvá vált az előfizetők számára PC-n és Xbox One-on egyaránt. Ha eddig nem volt lehetőséged kipróbálni a játékot, vagy a negatív visszhang miatt nem akartad megvenni, akkor itt a remek alkalom.

Xbox One-on egy hónapra 990 forintért, míg PC-re 3.99 euróért, vagyis mintegy 1250 forintért fizethetsz elő. Az éves díjak ennél sokkal kedvezőbbek, előbbiért 5500 forintot (460 forint/hó), utóbbiért 24.99 eurót, vagyis mintegy 7750 forintot (650 forint/hó) kell ott hagyni az EA virtuális pénztáránál.

Az EA és Origin Access kínálatáról itt olvashatsz részletesen.

[FORRÁS: polygon.com]