0 hozzászólás

Bezárt a Torchlightot megalkotó Runic Games

szerző : dátum : 2017. november 6.
 

A Runic Games videojáték léptékkel számolva egy fiatal cég, mindössze 9 éves múlt augusztusban. Ezen időszak alatt mindössze három játékot adtak ki a kezeik közül.

Az első Torchlight relatív hamar, alig egy évvel a cég megalapítása után már fel is került a boltok polcaira. A folytatáson már többet dolgoztak, hiszen közel három évet kellett várni rá. A Torchlight II 2012 őszi megjelenése után a csapat tevékenységét csend övezte, mígnem egy forró nyári délutánon, 2015 augusztusában bejelentették, érkezik a Hob. Ami aztán idén szeptember végén meg is jelent, de a siker minden bizonnyal elmaradt, hiszen bejelentésre került, a csapat lehúzza a rolót.

A cég vezetője, Marsh Lefler a csapat hivatalos weboldalán beszélt a bezárásról, illetve a jövőről. Elmondta, hogy a Torchlight rajongói hamarosan friss híreket kapnak a franchise-at illetően, illetve a játék multiplayer szerverei a stúdió bezárása után is élesek maradnak. A végén hozzátette, “nem most hallottatok rólunk utoljára” – jelentsen ez bármit is.

[FORRÁS: polygon.com]