0 hozzászólás

World of Warcraft: Battle for Azeroth bejelentés – új erőre kap egy régi háború

szerző : dátum : 2017. november 6.
 

A World of Wacraft legújabb kiegészítője új vidékekre kalauzolja el a játékosokat, miközben természetesen új karaktereket is ad a kezükbe.

Az Alliance és Horde közötti feszültség pattanásig feszült, mindkét fél szövetségeseket toboroz, hogy lerohanhassák a másikat. Az Alliance Kul Tiras városának segítségét kéri, ami Jaina Proudmoore otthona. Elsődleges céljuk megnyerni a hölgy apjának seregét az ügyük mellé. A Horde Zandalar dzsungeleibe merül alá, ahol a trollokat próbálják meggyőzni arról, jó döntés csatlakozni hozzájuk. Amint mindkét fél elérte célját, indul a harc.

Új kaszt nem érkezik a csomaggal, de hat új játszható faj igen. Nyerd el a fényben edződött draenei, a Void elfek, a Dark Iron törpök, a Highmountain tauren, a Nightborne és a Zandalari trollok tiszteletét, majd készíts el egy Prestige karaktert ezekkel a fajokkal.

Az Island Expedition egy új PvP/PvE hibrid jóság, aminek keretein belül három fős csapatok felfedezik a fajok ismeretlen szigeteit, és nyersanyagot gyűjtenek. Ezek az események dinamikusak lesznek. A Warfrontban 20 fős csoportok indítanak támadást stratégiailag fontos pontok megszerzésére. Egy hordányi katonát irányítasz majd, miközben lerohanod az előőrsöket és legyőzöd az ellenséges parancsnokokat.

A kiegészítő valamikor 2018-ban jelenik meg.

[FORRÁS: pcgamer.com]