0 hozzászólás

A COD: WW2 is rákontrázott az előző részre

szerző : dátum : 2017. november 8.
 

Ma már beszámoltunk arról, hogy az AC Originsből kétszer annyi fogyott, mint az előző részből. Most az új Call of Duty kapcsán is ugyanezen infó látott napvilágot.

Az Activision elárulta, hogy a nyitóhétvégén a játék több mint 500 millió dollárt hozott, ez az összeg pedig nagyobb, mint a Thor: Ragnarök és a Wonder Woman nyitóhétvégéje kombinálva.

Eric Hirshberg, az Activision ügyvezetője azt is elmondta, hogy a jelenlegi konzolgenerációban sosem játszottak még ennyien Call of Dutyval PC-n, PS4-en és Xbox One-on, mint a Call of Duty: WWII-vel. Nem mellesleg a cím a legnagyobb példányszámban elkelt digitális PS4-es játék lett, illetve megduplázta a tavalyi rész digitális eladásait is.

Hozzá kell tenni, hogy például a Call of Duty: Ghostsnak egy nap elég volt az egymilliárd dollárhoz, míg a Black Ops 2-nek (15 nap) és a Call of Duty: Modern Warfare 3-nak (16 nap) sem kellett sokkal több, mint két hét ekkora bevételhez. Az első Black Opsnak két hónapra volt szüksége az egymilliárdhoz, ahogy nagyjából a Modern Warfare 2-nek is, ami egyébként 5 nap alatt 550 milliós bevételt hozott. Úgyhogy a franchise csúcspontjától egyelőre messze van a WW2, de határozottan jó úton haladnak.