0 hozzászólás

Jön még új Tomb Raider és Deus Ex

szerző : dátum : 2017. november 28.
 

A Tomb Raider folytatása sosem volt igazán kétséges, sokkal inkább az volt a kérdés, hogy mikor kerül bejelentésre.

A Square Enix ügyvezetője, Yosuke Matsuda elárulta, hogy a Tomb Raider nagyon fontos franchise a számukra. A két legutóbbi rész kiválóan teljesített kritikailag, ám nem sikerült teljesíteniük a kiadó elvárásait az eladások terén. Matsuda elmondta, hogy visszatekintve talán kicsit magasak voltak az elvárások. Kiderült, hogy a két epizódból összesen 18 milliót értékesítettek, amiből 11 milliót a 2013-as reboot szállított, és 7 milliót a 2015-ös Rise of the Tomb Raider.

A Deus Ex kapcsán is elmondta, hogy nagyon fontos számukra a sorozat. Kiemelte, ők sosem mondták, hogy parkolópályára tették volna a szériát. Elmondta, hogy nem áll rendelkezésre végtelen erőforrás, így bizonyos címeknek ki kell várniuk a sorokat. Jön tehát még új rész, de jelenleg nem ez élvez prioritást. Jelenleg is vizsgálják, hogy tudják folytatni a kalandot.

A pletykák szerint az Eidos Montreal készíti a Shadow of the Tomb Raidert, illetve egy Guardians of the Galaxy címet is hegesztenek, miközben besegítenek a Crystal Dynamicsnek is egy Avengers projektbe.

[FORRÁS: dualshockers.com]