0 hozzászólás

Bejelentve az Australian Open Tennis – konzolokra érkezik

szerző : dátum : 2017. december 5.
 

Amennyiben régóta vágysz már egy jó teniszes címre, akkor érdemes fél szemmel az Australian Open Tennisre figyelmed.

Persze semmit sem garantálja, hogy jó lesz a cím. A játék első kanyarban Ausztráliában és Új-Zélandon jelenik meg január 16-án, de világszerte is elérhető lesz az év első felében. A célplatformok listája rövid, mindössze a PlayStation 4 és az Xbox One szerepel rajta.

A játék érdekessége, hogy minden, a programban szereplő licencelt teniszező saját játékstílussal fog rendelkezni. A Big Ant kielemezte a sportolók viselkedését a pályán, hogy milyen helyzetekben milyen döntéseket hoznak, milyen ütésformákat alkalmaznak. Ezekből fogja felépíteni a mesterséges intelligencia az ellenfeleink stílusát. Az AO Tennisben helyet kap egy mély karriermód, aminek keretein belül az 1500. helyről indulva kell elérnetek a csúcsra. A legnagyobb kihívást a jelenlegi világelső, Rafael Nadal fogja jelenteni.

A Big Ant olyan címeket szállított korábban, mint az Ashes Cricket, a Rugby League Live 4, Casey Powell Lacrosse 16, tehát csomó olyan játékot készítettek, ami Ausztráliában népszerű. A tenisz is ilyen, így adta magát a lehetőség, hogy ebben a sportban is megmutassák, mit is tudnak.

[FORRÁS: ign.com]