0 hozzászólás

Bejelentve az Australian Open Tennis – konzolokra érkezik

szerző : dátum : 2017. december 5.
 

Oszd meg, mi majd uralkodunk helyetted :Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

Amennyiben régóta vágysz már egy jó teniszes címre, akkor érdemes fél szemmel az Australian Open Tennisre figyelmed.

Persze semmit sem garantálja, hogy jó lesz a cím. A játék első kanyarban Ausztráliában és Új-Zélandon jelenik meg január 16-án, de világszerte is elérhető lesz az év első felében. A célplatformok listája rövid, mindössze a PlayStation 4 és az Xbox One szerepel rajta.

A játék érdekessége, hogy minden, a programban szereplő licencelt teniszező saját játékstílussal fog rendelkezni. A Big Ant kielemezte a sportolók viselkedését a pályán, hogy milyen helyzetekben milyen döntéseket hoznak, milyen ütésformákat alkalmaznak. Ezekből fogja felépíteni a mesterséges intelligencia az ellenfeleink stílusát. Az AO Tennisben helyet kap egy mély karriermód, aminek keretein belül az 1500. helyről indulva kell elérnetek a csúcsra. A legnagyobb kihívást a jelenlegi világelső, Rafael Nadal fogja jelenteni.

A Big Ant olyan címeket szállított korábban, mint az Ashes Cricket, a Rugby League Live 4, Casey Powell Lacrosse 16, tehát csomó olyan játékot készítettek, ami Ausztráliában népszerű. A tenisz is ilyen, így adta magát a lehetőség, hogy ebben a sportban is megmutassák, mit is tudnak.

[FORRÁS: ign.com]