0 hozzászólás

Portal TGA 17 bejelentésről szól a fáma [FRISSÍTVE]

szerző : dátum : 2017. december 6.
 

Péntek hajnalban kerül megrendezésre a The Game Awards 2017, ahol az infó szerint kapunk egy Portal bejelentést.

FRISSÍTÉS 17/12/06 – 14:20

Úgy fest, hogy nem Portal VR-ről, folytatásról, vagy felújításról van szó, hanem egy spin-offról. A Bridge Constructor Portal keveréke lesz a két játéknak. Egyrészt kapunk egy fizikai alapú építkezős játékot, illetve a Portal technológiát. GLaDOS is visszatér, az eredeti szinkronhang személyesíti meg.

A Bridge Constructor Portal december 20-én érkezik meg PC-re és mobil eszközökre, míg a konzolos verzió (PS4, Xbox One, Switch) 2018 év elején lesz esedékes.

EREDETI HÍR

Az egyik népszerű Youtuber, bizonyos Super Bunnyhop (több mint 340 ezer feliratkozó) Twitteren árulta el, hogy a játékfejlesztő ismerőseitől hallotta, hogy valamiféle Portalos “dolog” kerül bejelentésre a TGA 17-en. Persze simán lehet, hogy az ismerősei értesültek rosszul, így nem érdemes nagyon felhype-olni magatokat a témában.

De ha mégis lesz bejelentés, akkor miről lehet szó? Talán a legnagyobb valószínűsége egy VR kiadásnak van, de persze nem zárható ki a Portal 1-2 feldolgozása PS4-re, Xbox One-ra, esetleg Nintendo Switch-re. Amire vélhetően a legalacsonyabb az esély, vagy sokkal inkább semennyi, az a Portal 3.