0 hozzászólás

PUBG: nem kell aggódni, még több lootbox jön

szerző : dátum : 2017. december 6.
 

Bár a játék optimalizálása még mindig pocsék, a készítőknek bokros teendőik között van idejük arra, hogy tovább bővítsék a lootbox rendszert.

A Bluehole számára vélhetően igencsak jó bevételi forrást jelentenek a lootboxok. A G-Staron a játék vezető tervezője, Junhyuk Choi, illetve a cég ügyvezetője, Changhan Kim elmondták, hogy tovább bővítik a lootbox rendszert, még több tárgy kerül a dobozokba. Hozzátették, hogy nem kell megijedni, soha nem kerülnek a ládákba olyan dolgok, amik hatással lehetnek a gameplayre.

Szóba kerültek a cheaterek is, akikről elmondták, hogy álmaikban sem gondolták volna, mennyi különféle cheat létezhet egy játékhoz, minden elképzelésüket felülmúlták a számok. A stúdión belül megalakult egy új csapat, ami kifejezetten a csalókkal foglalkozik, monitorozzák az egyes csalásokat.

Szintén jó hír, hogy bár a csapat előzetesen elutasította egy tutorial mód, vagy lőtér játékba építését, mondván “az életben sincs gyakorlási lehetőség”, ám most erősen gondolkodnak ezen. Egyelőre arra koncentrálnak, hogy a teljes verzió megjelenjen PC-n, ám ezután mindenképp számba veszik az opciókat.

[FORRÁS: gamespot.com]