0 hozzászólás

A Battlefield: Bad Company 3 érkezhet 2018-ban?

szerző : dátum : 2017. december 12.
 

AlmigthyDaq, aki előre kiszivárogtatta a Battlefield 1 érkezését, most azzal az infóval állt elő, hogy 2018-ban a Battlefield: Bad Company 3-at dobja piacra az EA.

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

A vietnami konfliktus idején és után játszódik majd a kampány, ami nem lesz feltétlenül történelmileg pontos. A multiplayer élvezetek hajszolói megkapják a Conquest, a Rush, az Operations, a Domination, a Team Deathmatch és egy 5v5 móka, ami hasonlít a Squad Obliterationhöz. A pályák inkább a fókuszáltabb harcokra koncentrálnak majd. A fegyverek és karakterek testreszabása több lehetőséget kínál majd, mint a Battlefield 1-ben.

Lesznek a játékban tankok, könnyű-páncélosok és helikopterek is. Visszatérnek a karakterosztályok, kapunk egy Engineert, egy Supportot, egy Assaultot és egy Recont. Az egész játékra jellemző lesz, hogy gyorsabb játékmenetet kínál majd, mint a Battlefield 1. A mikrotranzakciókat első kanyarban nem erőlteti az EA, de idővel lehet azok is elérhetőek lesznek.

A bejelentésre a 2018-as E3-on kerülhet sor.