0 hozzászólás

A Bungie elismerte, hogy hibázott, megnyitják a DLC-vel elzárt tartalmakat

szerző : dátum : 2017. december 12.
 

A játékosok felháborodását az okozta, hogy néhány eddig megnyitható tartalmat is a Curse of Osiris DLC mögé zárt a Bungie.

A legnagyobb felháborodást a Prestige Raid és a Trials of The Nine elvétele jelentette, amiket kizárólag a DLC megvásárlásával lehetett elérni, miközben korábban az alapjáték részei voltak. Itt sem úszták ennyivel, hiszen ezzel a lépéssel elzártak bizonyos trófeákat és achievementeket, így a játékot új lehetett kimaxolni, hogy megveszed a DLC-t. Az már csak hab a tortán, hogy a Bungie-nak egy egész hetébe került, hogy felismerje, hibáztak.

A Prestige Nightfallhoz továbbra is 330-as Power level kell majd, de a Prestige achievement meg fog változni. Tervezik egy harmadik nehézségi szint hozzáadását a Prestige aktivitásokhoz, így mindenki megtalálhatja a magának tetsző nehézségi szintet. Ezen felül a Trials of The Nine eventhez csak akkor kell a DLC, ha az a DLC-ből származó pályán fut, minden egyéb esetben mindenki számára elérhető lesz.

A Prometheus Lenst úgy javítják, hogy egyszerűen a földig nerfelik. Az ígéret szerint januárban jön egy normálisabb hotfix is hozzá, ám addig nem lesz értelme használni.

[FORRÁS: pcgamer.com]