0 hozzászólás

Teaser trailert kapott a Living Dark

szerző : dátum : 2017. december 12.
 

Vox üdvözöl! A közeli jövőben járunk, ahol is a feszültség kézzel tapintható. Csatlakozz a harchoz.

Nyílt világú címről van szó, amiben szövetségeket köthetsz, és ahol a döntéseidnek súlya lesz. A történetet te határozod meg, így csak tőled függ, mit tartogat a város jövője.

Minden kapcsolatban áll, így egy döntéseddel karakterek életét befolyásolhatod, illetve életre szóló barátokat, vagy ellenségeket szerezhetsz magadnak. Procedurálisan generált történetről van szó, ami elsőre jól hangzik, de vélhetően így nem tudnak olyan érdekes sztorit összerakni, mintha a játék vezetné végig egy fix vonalon a játékost. Viszont legalább többször újrajátszható lesz, amennyiben a gameplay a helyén lesz.

Az egyes szituációkat több módon is megoldhatod. Harcolhatsz, lopakodhatsz, hackelhetsz, vagy lyukat is dumálhatsz az emberek hasába – ez némileg a Deus Ex megoldására emlékeztet, ami közel sem baj. A harc módja csak rajtad áll. Kedveld akár a közelharcot, akár a lőfegyvereket, választhatsz. Gyilkolhatsz, de lehetsz kegyes is.

A játék kreatív fejese Rashad Redic, aki már 2016 óta dolgozik a címen. Olyan AAA címek állnak mögötte, mint a Fallout 3, a Skyrim, a Crysis 3.

[FORRÁS: livingdark.com]