0 hozzászólás

Jön a Need for Speed Payback – Enter the Speedcross frissítés

szerző : dátum : 2017. december 15.
 

Oszd meg, mi majd uralkodunk helyetted :Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

Az Electronic Arts bejelentette, hogy jövő hét elején érkezik az első komolyabb Need for Speed Payback tartalmi frissítés.

Kapunk néhány “Abandoned” autót, a Mazda RX-7 Spirit R-t, a Volvo 242DL-t, a Volvo Amazon P130-at, a Plymouth Barracudát, a Nissan Skyline 2000 GTR-t és a BMW M3 Evolution II E30-at. Ezeket az autókat meg kell találnod, el kell menekülni velük a rendőrök elől, majd megvásárolhatóvá válnak a boltban. Az első megtalálható autó a Mazda RX-7 Spirit R lesz, utána jönnek a többiek.

Jön a Speedcross mód, amiben Mac-et irányítva kell legyőznöd az ellenfeleket, majd a végén szembekerülsz a The Barracudával. A célod a versenyeken minél több pont megszerzése. Hajts vakmerően, hajts gyorsan, és szerezz rengeteg pontot a drift, jump, speedtrap és smackable zónákban.

A Speedcross megjelenése 16 vadonatúj eventet is hoz magával négy zónában: Canyon, Airfield, Construction és Ember-völgy. Jön még két új autó a Speedcross pakkban, a Mini John Coopre Works Countryman és az Infinity Q60S. Speedcross variánst kap a Nissan 350Z, a Ford Focus RS és a Dodge Charger is.

A Speedcross mód a Deluxe Edition tulajoknak ingyenes lesz, mindenki más külön vásárolhatja meg december 19-től.

[FORRÁS: ea.com]