0 hozzászólás

Jön a Need for Speed Payback – Enter the Speedcross frissítés

szerző : dátum : 2017. december 15.
 

Az Electronic Arts bejelentette, hogy jövő hét elején érkezik az első komolyabb Need for Speed Payback tartalmi frissítés.

Kapunk néhány “Abandoned” autót, a Mazda RX-7 Spirit R-t, a Volvo 242DL-t, a Volvo Amazon P130-at, a Plymouth Barracudát, a Nissan Skyline 2000 GTR-t és a BMW M3 Evolution II E30-at. Ezeket az autókat meg kell találnod, el kell menekülni velük a rendőrök elől, majd megvásárolhatóvá válnak a boltban. Az első megtalálható autó a Mazda RX-7 Spirit R lesz, utána jönnek a többiek.

Jön a Speedcross mód, amiben Mac-et irányítva kell legyőznöd az ellenfeleket, majd a végén szembekerülsz a The Barracudával. A célod a versenyeken minél több pont megszerzése. Hajts vakmerően, hajts gyorsan, és szerezz rengeteg pontot a drift, jump, speedtrap és smackable zónákban.

A Speedcross megjelenése 16 vadonatúj eventet is hoz magával négy zónában: Canyon, Airfield, Construction és Ember-völgy. Jön még két új autó a Speedcross pakkban, a Mini John Coopre Works Countryman és az Infinity Q60S. Speedcross variánst kap a Nissan 350Z, a Ford Focus RS és a Dodge Charger is.

A Speedcross mód a Deluxe Edition tulajoknak ingyenes lesz, mindenki más külön vásárolhatja meg december 19-től.

[FORRÁS: ea.com]