0 hozzászólás

Minden, amit az Assassin’s Creed Origins DLC-kről csak tudni akartál – infók, megjelenési dátumok

szerző : dátum : 2018. január 17.
 

A Ubisoft bejelentette, hogy a játék első nagyobb DLC-je, a The Hidden Ones jövő héten érkezik meg.

Külön jó hír, hogy minden platformra egyszerre lesz elérhető a csomag, így a PC-sek, PS4-esek és Xbox One-osok is január 23-án csaphatnak bele a lecsóba.

The Hidden Ones: ez egy sztori DLC, ami négy évvel az Origins történései után játszódik, amint a testvériség összecsap a római haderőkkel a világ egy teljesen új régiójában, a Sinain. Megnő a maximálisan elérhető szint 45-re, aminek hála tovább fejlesztheted a karaktered. Jön négy teljesen új Legendary fegyver, egy új ruházat, két új mount, és megannyi egyéb új fegyver. A csapat itt nem állt meg, a craftolt tárgyakat két további szinttel fejlesztheted. Megjelenés: január 23.

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt: ez egy oktató mód, aminek keretein belül szabadon fedezheted fel az ősi egyiptomot, miközben tanulhatsz annak történelméről, az akkori mindennapokról. Mindezt történészek és egyiptológusok által bevizsgált tartalommal. A küldetések nem lesznek aktívak, harcolni nem lehet, a DLC gyakorlatilag egy óriási múzeummá változtatja a játékot. Megjelenés: a frissítés mindenki számára ingyenes lesz, de Uplayen és Steamen különálló termékként is meg lehet vásárolni február 20-tól.

The Curse of the Pharaohs: ez a DLC egy teljesen új történetet kínál. Thébába kell utaznod, ahol átok után kell nyomoznod. A csomag az egyiptomi mitológiára fókuszál, hírhedt szörnyek egyiptomi szörnyek ellen veheted fel a harcot, miközben próbálod kibogozni a halott fáraókat az életbe visszahozó átok hátterét. A szinthatár 55-re nő, új ruházatok, felszerelési tárgyak válnak elérhetővé, mint Rare és Legendary fegyverek. Megjelenés: március 6.

]FORRÁS: allgamesdelta.net]