0 hozzászólás

Jöhet a Sea of Thieves nyílt béta?

szerző : dátum : 2018. február 8.
 

Korábban is voltak pletykák, hogy a Sea of Thieves a megjelenés előtt bárki számára kipróbálható lesz. Ez most újabb megerősítést nyert, bár továbbra sem hivatalosat.

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

A szerverek jelenleg nem érhetőek el, ám a játék folyamatosan frissül. Az adatbányászok a nyílt béta jeleire bukkantak a legutóbbi verzióban, ami bizakodásra adhat okot. Azt is megtudtuk, hogy a nyílt bétába valószínűleg bekerülnek az Order of Souls frakció küldetései is a Gold Hoarders mellé. Ezekben a küldetésekben nevesített kalózokat kell legyőzni, majd elvinni a koponyájukat egy Outpostba.

Nagyon úgy fest, hogy a kalózunkat is testreszabhatjuk majd, beállíthatjuk, hogy mennyire legyen piszkos, milyen színű legyen a szeme, legyen-e arcszőrzete, szeplői, milyen színű legyen a haja, ki legyen-e festve, de tehetünk rá sebhelyeket, illetve varrathatunk tetkót is. Érdekesség, hogy kibányásztak olyan adatokat is, amik szerint a kereskedő frakciónak elfogott állatokat etetnünk is kell majd a fedélzeten, hogy épségben érjenek el a céljukhoz.

A fentebbi infókból semmi sem került hivatalosan megerősítésre, így nem szabad készpénznek venni őket.

A Sea of Thieves március 20-tól lesz elérhető PC-re és Xbox One-ra.

[FORRÁS: reddit.com]