0 hozzászólás

Xbox One X javítást kaphat a The Witcher 2

szerző : dátum : 2018. február 27.
 

Úgy fest, hogy a népszerű The Witcher-sorozat középső része is beáll azon játékok sorába, amik szebben néznek ki Xbox One X-en játszva.

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

Az Xbox One visszafelé kompatibilitási lehetőségének hála a 2012. április 17-én Xbox 360-ra megjelent The Witcher 2 is játszható a Microsoft legutóbbi asztali konzolján. Ám a Microsoft itt nem áll meg, hiszen a legújabb pletykák szerint a The Witcher 2 is megkapja a maga Xbox One X javítását.

Hogy pontosan mit tartalmaz ez a patch, illetve hogy valóban jön-e, azt egyelőre nem tudni. Jelenleg csak annyi biztos, hogy egyes emberek elkaptak egy kiírást az Xbox One dashboardján, amin az olvasható, hogy a The Witcher 2 Xbox One X frissítést kapott. Persze ez egyelőre nem igaz, de vélhetően és remélhetőleg pusztán arról van szó, hogy túl korán került ki az üzenet.

[FORRÁS: resetera.com]