0 hozzászólás

A Blizzard a StarCraft 20. évfordulóját ünnepli, ajándékokat is oszt

szerző : dátum : 2018. március 5.
 

Ugye az a szokás, hogy az ünnepeltet ajándékozzák meg, ám ezúttal a Blizzard mindenféle in-game jóságokat a játékosoknak az évforduló kapcsán.

Akik március 6. után lépnek be a StarCraft: Remasteredbe, azok megkapják a StarCraft 20th Anniversary UI Skint. A StarCraft II játékosok kapnak egy-egy skint minden játszható frakcióhoz, illetve március 6. és április 3. között zsebre tehetnek még egy portrét, illetve egy decalt.

A Diablo III játékosoknak is március 6. után kell belépniük a játékba, hogy megkapják a Dominion’s Revenge petet. Akik Overwatch-oznak, azok március 6. és április 3. között egy Sarah Kerrigan skinnek lesznek gazdagabbak, amit Widowmakerrel használhatnak.

Természetesen a World of Warcraft játékosok sem maradnak ki. Amennyiben március 31. és április 6. között nyomsz egy /salute-ot valamelyik StarCraft témájú pet előtt, akkor megkapod a Salute to StarCraft Feat of Strength-et.

Amennyiben március 27. és április 7. között belépsz a Heroes of the Stormban, akkor kapsz egy Protoss, Terran és Zerg portrét. Hearthstone-ban március 21. és 25. között kell játszanod egy Tavern Brawlt, és a játék megjutalmaz három Kobolds & Catacombs pakkot.

[FORRÁS: starcraft2.com]