2 hozzászólás

Vásárolj olcsóbban éves PlayStation Plus előfizetést

szerző : dátum : 2018. március 6.
 

25%-os kedvezménnyel kapható a 12 hónapos PlayStation Plus előfizetés. Az akció a jelenlegi PlayStation Plus előfizetők számára is elérhető.

Sony bejelentette, hogy minden játékos – beleértve a jelenlegi PlayStation Plus tagokat is – most 25%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg az éves PlayStation®Plus előfizetést. Az ajánlat március 2-án 11.00 órától március 23. 11.00 óráig érhető el a PlayStation Store
felületén. Az ajánlat a kiválasztott SIEE partner viszonteladóinál is elérhető.

A PlayStation Plus több mint 31,5 millió taggal büszkélkedhet világszerte, akik olyan exkluzív szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint a korlátlan online multiplayer a PS4 szervereken, havi két ingyenes PS4 játék (mint például a március 6-tól elérhető Bloodborne (Metacritic- értékelés: 92%) és a Ratchet & Clank (Metacritic-értékelés: 85%), kizárólag előfizetők számára elérhető árkedvezmények és 10 GB online tárhely a játékmentések számára.

Az akció a Konzolvilág, a Konzolok Szervíze és a Videojátékbolt üzletekben is érvényes, kizárólag a digitális formában megvásárolható előfizetésekre március 2-től március 22-ig.