0 hozzászólás

PC-re elérhető a For Honor Starter Edition

szerző : dátum : 2018. március 15.
 

Amennyiben ki akartad próbálni a játékot, de sajnálsz érte kiadni súlyos ezreseket, akkor a Starter Edition neked készült.

A sima For Honor ára 60 euró, míg a Starter Edition mindössze 15 euróba kerül. Ezért a pénzért cserébe megkapod a teljes egyjátékos részt, valamint a multiplayert is, ám ez utóbbit jóval kevesebb tartalommal. Ezért a pénzért cserébe jár három Vanguard hős, amik már az első pillanatoktól kezdve meg lesznek nyitva, illetve a frakcióválasztásodtól függően kapsz még hármat.

Ha kell az összes hős, akkor ki kell értük pengetned a megfelelő mennyiségű Steelt, ami az in-game fizetőeszköz. Ezt beszerezheted játékkal is, ami a lassabb út lesz, de ha megfelelően kövér a bankkártyád, akkor természetesen jól be is vásárolhatsz belőle.

Egy karaktert 8000 Steelért nyithatsz meg, amit nagyjából 8-15 óra játékkal szedhetsz össze. A három alap karaktert ingyen testreszabhatod, a három frakciós karaktert pedig egyesével 8000 Steelért. A megjelenés után bekerült karakterek 15000 Steelbe fájnak majd.

A Starter Edition kizárólag PC-re érhető el.

[FORRÁS: ubisoft.com]