0 hozzászólás

Visszatér a Star Wars Battlefront 2 mikrotranzakciós rendszere

szerző : dátum : 2018. március 16.
 

Az Electronic Arts megígérte, hogy egyszer visszatér a mikrotranzakciós rendszer, nos, ez jövőhét szerdán meg is történik.

A frissítésnek hála a fejlődés lineárissal válik. A Star Cardok, és a játékmenetet befolyásoló egyéb dolgok csak és kizárólag játékkal lesznek megnyithatóak. Tapasztalati pontot kell gyűjtened a karakterosztályoknak, hősöknek és hajóknak. Ha összejött kellő mennyiségű XP, akkor lépsz egy szintet, amiért cserébe skill pont jár. Ezt a skill pontot használhatod fel az általad kívánt Star Card megnyitásához, fejlesztéséhez. Amit eddig megnyitottál, fejlesztettél, az megmarad.

A ládákat immáron nem lehet megvenni, csak játék által lesznek elérhetőek. Kapsz ládát naponta a bejelentkezésért, mérföldkövek teljesítéséért, és az időszakos kihívások teljesítéséért. Ezekben a ládákban Creditet, kozmetikai tárgyakat, emote-okat, győzelmi pózokat találhatsz. Semmi olyat, ami befolyásolja a játékmenetet.

Áprilisban jön a kinézetek közvetlen vásárlásának lehetősége Creditért vagy Crystalért (ez a valós pénzen megvehető fizetőeszköz).

A mikrotranzakciók március 21-én térnek vissza a játékba.

[FORRÁS: ea.com]