0 hozzászólás

Detroit: Become Human magyar feliratos karakter trailerek

szerző : dátum : 2018. március 23.
 

A Sony kiadott három új trailert a május végén érkező Detroit: Become Humanhez, amiket magyar felirattal láttunk el.

CONNOR

Connor egy prototípus, az RK800-as, amit a CyberLife keltett életre. A céljuk az volt vele, hogy segítse az emberi nyomozók munkáját. Fel van szerelve egy szociális modullal, aminek a feladata az, hogy létrehozza az ideális társat, ami képes beilleszkedni bármilyen csapatba. Különleges lehetőségei is vannak, mint a valós idejű molekuláris elemző, és egy igazán kifinomult szimulátor, amivel újra tudja alkotni a múltbéli eseményeket. Kiemelkedően intelligens, rideg és célratörő, mindenre képes, hogy teljesítse küldetését.

Amikor először befut a jelentés a furcsán viselkedő androidokról, a CyberLife felajánlja a detroiti rendőrségnek Connort, aki már alávetettek különféle terepteszteknek, de ez lesz az első igazi nyomozása. Connor Hank Anderson mellett fog dolgozni, aki egy őszülő, alkoholista nyomozó, és nem mellesleg gyűlöli az összes androidot. Connornak jól kell tudnia alkalmazni a pszichológiai modulját, hogy elnyerje társa tiszteletét, és felfedezze az igazságot a deviánsokról.

MARKUS

Markus az elismert festőhöz, Carl Manfredhez tartozik, aki sajnos már nem képes járni. Markus első kanyarban csak egy gép volt számára, de rövidesen ez átalakul egyfajta apa-fiú kapcsolattá. Carl úgy kezeli Markust, mint egy embert, tanítja festeni, és bevezeti az irodalom, valamint a zene világába is, így próbálva meg fejleszteni az android lelkét egy kicsit minden nap. Hamarosan teljesen a fiának tekinti Markust, mivel a valódi gyereke, Leo, óriási csalódás számára.

Markus kezdetben tehát csak egy öregemberre vigyáz, ám hamarosan az android forradalom vezetője lesz. Egy forradalmat vezetni azonban sokkal keményebb dió, mint amit Markus csak elképzelni is képes. Szembe kell néznie az androidok közötti állandó nézeteltérésekkel, látszólag megoldhatatlan dilemmákkal szembesül, erkölcsi döntéseket és áldozatokat kell hoznia.

Választhatja a békés utat is, de akár az erőszak útjára is léphet. Legyen akárhogy is, Markus történelmet fog írni a többi android és az emberek számára is. A szabadságba vagy a pusztításba vezérli népét?

KARA

Kara egy AX400-as “háztartási segéd”. Nagyon általános modellről van szó, amit a ház körüli munkák elvégzésére és a kis gyerekek felvigyázására fejlesztettek ki. Háromszáz különböző nyelven beszél, és 9000-nél is több ételt képes elkészíteni. Segíthet a gyerekek házifeladatában és játszhat is velük.

Kara tulajdonosa Todd Williams, a korábbi munkanélküli taxisofőr, aki egy furcsa és kiszámíthatatlan karakter. Van egy lánya, Alice, akire Karának vigyáznia kell. Hamar meg kell tanulniuk, hogy nincsenek biztonságban Toddal, így mindketten megszöknek, hogy megtalálják a szabadság felé vezető utat.

Szökevényekké válnak, és felfedezik, hogy a valóságtól egyre inkább elszakadó világ a darabjaira készül hullani. Egy különös érzés azonban egyesíti őket. Szembe kell nézniük az emberiséggel, tapasztalnak majd erőszakot, gyűlöletet, de persze empátiát is azokban, akikben még él a remény.

A Detroit: Become Human május 25-től lesz elérhető PlayStation 4-re.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]