0 hozzászólás

Dráma a Sea of Thieves első kalózlegendája körül

szerző : dátum : 2018. március 30.
 

A Sea of Thievesben egy hosszútávú cél van, elérni a maximum rangod minden Trading Companynél, ezzel pedig megszerezni a Pirate Legend rangot.

Ez alapvetően nem egy rövid feladat, nagyon sok ládát kell megtalálni, annál is több csontvázat kell levágni, illetve megannyi csirkét, disznót és egyéb állatot kell befogni. Azonban van egy Twitch streamer, aki ügyesen (vagy aljas módon) kijátszotta a rendszert.

A taktikája az volt, hogy megkérte a nézőit, gyűjtsenek össze minél több kincset, majd hívják meg őt a játékba pontosan akkor, amikor leadják azokat, így játék nélkül juthat a srácok által összegyűjtött kincsből származó aranyhoz és reputációhoz, ami ugye ahhoz szükséges, hogy egyre előrébb lépkedjen a Trading Companyk szintjein.

Kilenc nappal a játék megjelenése után sikerült is elérnie a Pirate Legend rangot, ám a közösségen belül nem mindenki boldog. Egyesek úgy gondolják, hogy ugyan a kalózlét nem ismert szabályokat, de ez egy videojáték, amiben kihasználni a rendszer hibáit, vagy sokkal inkább hiányosságait egy online játékban nem éppen üdvözlendő cselekedet. Még akkor sem, ha igazából az semmilyen hatással nincs a több játékosra.

A közösség reméli, hogy sem a Microsoft, sem pedig a Rare nem emlékezik meg a Prod1gyX nevű streamerről, aki a beszámolók alapján elég rossz is a játékban, mivel ő maga nem igazán játszott a címmel, csak becsatlakozott másokhoz, hogy begyűjtse a jutalmat.

[FORRÁS: pcgamesn.com]