0 hozzászólás

Fantasztikusan teljesít a Far Cry 5

szerző : dátum : 2018. április 5.
 

Talán nem ezt a részt pontozták fel a legjobban, talán nem ez a legszebb játék a piacon, bár ez egyéni ízlés kérdése, és talán nem is ez a leginnovatívabb, ám mégis ez fogyott a sorozaton belül eddig legjobban a pénztáraknál.

A Ubisoft bejelentette, hogy az első héten 310 millió dollár bevételt termelt a játék, amivel sikerült lenyomnia az edidgi csúcstartó Far Cry 4-et. Ráadásul igencsak stílusosan tette, mert kétszer annyi fogyott belőle a pénzáraknál, mint az előző számozott részből, ami egészen elképesztő sikernek tekinthető, lévén a negyedik részre sokan úgy tekintettek, mint egy átskinezett Far Cry 3-ra.

Külön említést érdemel, hogy a digitális eladások az első heti bevételek több mint felét tették ki, illetve ezzel a teljesítménnyel a második legsikeresebb rajtot is vette a cím a francia kiadó történetében a The Division mögött, ami 2016. március 8-án jelent meg.

Az online streaming felületeken is jól teljesít a játék, Twitch-en 55000 órát néztek már belőle a játékosok, míg YouTube-on a különböző Far Cry 5-ös videóknak 117 millió megtekintése van.

[FORRÁS: gameinformer.com]