0 hozzászólás

Befutott a Fortnite Battle Royale v3.5, itt a patch notes

szerző : dátum : 2018. április 11.
 

Két komolyan újdonsággal érkezik meg az új javítás, az egyik a visszajátszás, a másik a Port-a-Fort.

Visszajátszás

Elmentheted a meccseid, amiket aztán bármilyen kameraállásból visszanézhetsz. Felgyorsíthatod, vagy épp le is lassíthatod az akciót, minden játékos kap egy körvonalat, illetve a neveik jól láthatóak lesznek a játéktéren. Választhatsz third person kamerát, követhetsz egyetlen játékost, aki körül kering a kamera, de akár szabadon be is járhatod a szigetet. Egyelőre a visszajátszás csak PC-n és konzolokon érhető el.

Port-a-Fort

Ez az instant bázis lila (Epic) színű lesz, egyesével esik, de az inventorydban akár 5-öt is egymásra pakolhatsz. Amikor eldobod, becsapódáskor azonnal megépül, ráadásul fémből. Egy három szint magas épületet kapsz, aminek az aljában lesz egy ajtó, illetve egy abroncs, amivel könnyen felugorhatsz a tetejére. Az alábbi videóban be is mutatja, hogy pontosan miről van szó.

50v50 v2

Visszatér a sokak által kedvelt 50v50 játékmód megannyi apró frissítéssel. Ezúttal is két 50 fős csapat száll szembe egymással, és a napi és heti challenge-eket is meg tudod csinálni, kivéve természetesen a solo és squad specifikusokat.

Mindkét csapat külön busszal érkezik a map két átellenes pontjából indulva. Mindkét busz útvonalát láthatod majd a térképen. A saját buszod kék lesz, az ellenfélé piros. A végső kör látható lesz a térképen már az első másodpercektől kezdve. A játékosoknak 10 perce lesz arra, hogy lootoljanak, majd elindul a vihar. Ezután 5 percig lehet harcolni a végső körben, illetve még 5 perc áll rendelkezésre, amíg a kör teljesen bezárul.

Supply Dropokból egyszere 3-6 darab esik le 2 percenként egyből az utolsó körbe. Nyersanyagból 75%-kal több esik farmolás közben, a földön található lootból 15%-kal lesz több. A földön dupla, lőszeres ládákból tripla, lufiból és sima ládákból dupla lőszer és consumable esik. A lufik esetében megnő a nyersanyag és a csapda esés is. Ha ebben a módban lekerülsz a földre, gyorsabban fogy az életed is, tízesével.

Azt egyelőre nem tudni, mikor fut be az új mód, de vélhetően még a héten. Az sem kizárt, hogy holnap.

Érdemes átböngészni a teljes patch notes-ot, lévén az Epic elég sok mindent javított. Korábban voltak problémák a saját építmény szerkesztésével, elvileg ezt a bugot orvosolták a srácok. A minimapen túl kicsivel voltak kiírva a helyek nevei, ezeket is kicsit nagyították. De például a tereptárgyak sem fognak a semmiből előtűnni, az Epic finomított ezen, mert néha igencsak idegesítő volt, mikor a képernyő szélén a semmiből előbukkant egy bokor.

[FORRÁS: epicgames.com]