3 hozzászólás

Fortnite Battle Royale: új kihívások, 20 órás leállás, ingyenes hátizsák, 50v50 késés

szerző : dátum : 2018. április 13.
 

Az elmúlt napban elég sok minden történt a játék háza táján, lássuk, mik ezek.

Ugyan korábban már voltak infók a heti kihívásokat illetően, de mint kiderült, egy pontban eltér a valóság a kibányászottól. Az egyik Reddit felhasználó, thesquatingdog ezúttal is elkészítette a grafikus segítséget a challenge-ekhez, amiket itt és itt találtok meg.

– használj egy fegyver automatát
– okozz 500 sebzést az ellenfelekre robbanószerekkel
– nyiss ki 7 ládát Snobby Shoresban
– táncolj három tánctéren
– keresd meg a kincset a három csónak között
– ölj meg 5 ellenfelet Assault Rifle-lel
– ölj meg 3 ellenfelet Dusty Depot-ban

A szerver gondok még szerda este 11 óra magasságában kezdődtek, a játékosokat kidobálta a játék, majd nem is engedte vissza őket. A dolgok odáig fajultak, hogy magyar idő szerint csütörtök reggel fél 5-kor teljesen le is lőtték a játék, és csak este 6 órakor kezdték el újra beengedni a játékosokat, de akkor is 30-60 perces sorban állás várt a bátrakra.

Ezen komoly problémák miatt az Epic Games elérhetővé tette a Battle Passzal megnyitható Rust Lord skinhez tartozó hátizsákot ingyen az Item Shopban. Egy kis kárpótlás amiatt, hogy nem volt online a játék.

Bejelentették azt is a srácok, hogy késik az 50v5v2. Az eredeti tervek szerint még csütörtökön aktiválták volna a módot, ám a szervergondok miatt ezt nem tették meg. Hozzátették, hogy a hétvégén már nem is lesz elérhető, nem akarják még jobban leterhelni a szervereket, de ha sikerül megoldani a problémákat, akkor jövő héten befut.

A mai napon megérkezett a v3.5.1-es frissítés, ami néhány apróbb bugfixet hozott magával. A PC játékosok átrakhatják a building edit gombot G billentyűn kívül másra is, illetve a visszajátszások megtekintése közben sem omlik már össze a játék – olyan sűrűn.