0 hozzászólás

Steam ingyenes hétvége: Ballistic Overkill, Distrust, Skyrim

szerző : dátum : 2018. április 13.
 

Ha épp nincs mivel játszanod, akkor van egy jó hírünk számodra, három játék is ingyen nyúzható vasárnap estig Steamen.

A Ballistic Overkill egy gyors PvP FPS játék. Könnyen elsajátíthatod; nincs se bonyolult beállítás vagy szabály. Itt vagy te ölsz, vagy téged ölnek meg! Válassz a 7 kaszt közül, melyek mindegyike saját képességekkel és fegyverekkel bír! Állíts össze különböző fegyverzeteket az eltérő harci karakterek megalkotásához! Felejtsd el a gyenge támogató kasztokat: a Ballistic-ben mindenki gyilkos erejű!

Egy helikopterbaleset után egy maroknyi felfedező egy sarkköri bázishoz közel találja magát. Rá kell jönnük, hogy jutnak vissza a civilizációba, de ehelyett csak a rémálmaik elevenednek meg előttük. Ha elalszanak, akkor megjelenik a sötét erő, ami kiszívja belőlük az életet, de ha nem alszanak, akkor ugye kimerülnek. A feladatod egyszerű ebben a stratégiai játékban, juttasd haza a felfedezőket. A Distrustban van koop mód is, ha haverokkal szívesebben játszol.

A The Elder Scrolls V: Skyrim valószínűleg nem szorul komolyabb bemutatásra, az elmúlt időszak egyik legsikeresebb játékáról van szó, ami rengeteg RPG rajongó szívét rabolta el több tíz, több száz, vagy akár több ezer órára.

Mindhárom cím vasárnap este 10 óráig marad ingyenes.

[FORRÁS: bluesnews.com]